Батков увери: Преговаряме с 2 нови спонсора, ще излезем от ситуацията


Батков увери: Преговаряме с 2 нови спонсора, ще излезем от ситуацията

1152 0

"Левски" ще излезе от ситуацията със заплашения лиценз за евротурнирите и ще намери финансиране. В това увери собственикът на клуба Тодор Батков, който се появи днес на "Герена".

"Ще излезем от ситуацията. Преговаряме с два нови спонсора и за преподписване с един", разкри той. След което говори за изходящите и входящите трансфери. Той обеща, че "сините" ще бъдат подсилени от централен нападател и десен външен полузащитник.

"Имаме набелязани по два варианта за всяка позиция. И на двата поста ще вземем играчи", увери Батков. Спортно-техническото ръководство е постигнало разбирателство с бека Пламен Крумов и крилото Антон Огнянов. Излишният на "Герена" вратар Кристиян Наумовски пък ще бъде третият, който ще напусне.

Оферти за играчи на "Левски" има, като е възможно халфът Владимир Гаджев да бъде продаден, посочи още адвокатът.

Тодор Батков се похвали, че юношата на клуба Божидар Краев е оставил отлични впечатления у грандовете Манчестър Сити и Ювентус и те ще продължат да го следят и до пролетта.

"Получих писмен отговор от Ювентус – много са възхитени. Говорих и с Джон Ингълс – Краев е оставил много добро впечатление в Сити. И двата отбора продължават да го следят, като се разбрахме през пролетта да продължим разговорите. Показал е характер, тактически и технически възможности, но трябва да поработи върху физиката си" сподели босът на "Левски". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички