Левски може да вземе трима класни играчи, ако продаде Ейолфсон?


Левски може да вземе трима класни играчи, ако продаде Ейолфсон?
Снимка: БГНЕС

3252 0

В Левски може и да обявиха край на селекцията, но според запознати, "сините" не са казали последната дума на пазара. Особено, ако се стигне да продажба на защитника Холмар Ейолфсон, който е желан в английската Висша лига. Ръководството ще иска да покаже, че прави всичко по силите си за отбора.

Така, привличането на нов централен защитник за заместник на исландеца ще стане абсолютно задължително. В момента на "Герена" разполагат с трима играчи на този пост, но единият от тях е именно Холмар. Той може да бъде продаден по схемата с Давиде Мариани - когато е в най-добрия си момент на терена, като за него ще бъде взета сериозна сума.

Ако се стигне до продажбата на Ейолфсон, в Левски имат набелязани три сериозни имена, които ще вдигнат драстично класата на отбора, твърди "Меридиан мач". Преговорите с тях са били временно стопирани, но наскоро е настъпил обрат.

До този момент столичният гранд си осигури трима нови играчи за пролетта, а освен това вече подписаха и с първото си лятно попълнение в лицето на вратаря Зоран Попович, който е резерва на Милан Борян в Цървена звезда. А коя друга звезда на "сините" беше препоръчана в английския футбол, но в третото ниво, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички