Левски може да не разчита и на Сейдахмет за мача с Лудогорец


Левски може да не разчита и на Сейдахмет за мача с Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Левски

1474 0

Нападателят на Левски Еркебулан Сейдахмет е бил забелязан в Рим, Италия, където е посетил частната клиника "Вила Стюарт". Причината за визитата му е мускулната контузия, от която казахстанецът страда, съобщава KazFootball.kz. 19-годишният футболист е в клиниката за лечение на травмата или за преминаване на допълнителни медицински изследвания.

Сейдахмет се контузи в мача от Първа лига срещу Ботев (Пловдив) на 31 март и заради това пропусна следващия мач - гостуването на Черно море. Очакванията бяха, че контузията му не е сериозна и той ще бъде готов за важния мач срещу Лудогорец в неделя. Възможно е обаче травмата да има по-сериозен характер.

Националът на Казахстан подписа с Левски в края на февруари, като ще играе на "Герена" до края на годината под наем от руския Уфа. Още при пристигането на играча в София SportLive.bg предупреди, че младокът е много склонен към контузии. Вижте материала ни тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички