Внимание! Новият в Левски е "стъклен футболист"


Внимание! Новият в Левски е "стъклен футболист"
Снимка: принтскрийн

3505 0

Левски е пред изненадващ трансфер в края на зимния прозорец в България. Клубът може да привлече казахстанското крило Еркебулан Сейдахмет, който е на 19 години. Според информациите младият национал на Казахстан ще играе под наем на "Герена" и вече е в София, за да се уговори с новия си тим.

Според пресата в Казахстан обаче атакуващият футболист е от вида "стъклени" играчи. На крехката възраст от 19 години той твърде често се контузва. Дори в момента той е прясно възстановен от травма и е преживял операция в Германия преди 3 месеца.

СТИГА РОБУВАНЕ НА ИМЕНА: ЛЕВСКИ МОЖЕ ДА СГРЕШИ С РИВАЛДИНЬО

Самата случка с последната контузия на младока е дори малко комична - на тренировка с националния отбор през ноември той е контузен от помощник на Станимир Стоилов, тогава селекционер на тима, който влиза, за да запълни бройката за двустранна игра. В Русия пишат, че по време на престоя си в Уфа Сейдахмет няколко пъти се е контузвал. Той дори пропуска първия лагер на тима заради травма.

Някои спортни издания в Казахстан пишат, че именно Стоилов е уредил крилото да направи контакт с Левски. Столичният клуб обмисля още един странен входящ трансфер. Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички