"Казахстанския Меси": Не обичам прякора си, Левски може да е шампион


"Казахстанския Меси": Не обичам прякора си, Левски може да е шампион
Снимка: Левски ТВ

2709 0

Нападателят на Левски Еркебулан Сейдахмет сподели как се чувства в клуба, какви са целите на тима и какво мисли за прякора си "Казахстанския Меси".

"Чувствам се много добре, благодарен съм на треньорския щаб, че ми гласува доверие да бъда в стартовия състав. Чувството е превъзходно. Харесвам много Левски – като отбор и като клуб изобщо. Момчетата са изключителни, треньорите също, всичко е на едно високо професионално ниво. Мисля, че сега сме на правилен път и работим добре. Можем да станем шампиони, това е нашата цел. Смятам, че всичко ще е наред", призна казахстанецът пред "Диема Спорт".

"Не мога да кажа, че съм голяма звезда в Казахстан. Да, феновете ме харесват, следят моите изяви, за което съм им много благодарен. В родината ми често се пише за Левски и за мен и това ми допада. Този прякор не идва от феновете, а бе измислен от медиите. Те го написаха веднъж и така си остана – Казахстанския Меси. Но аз не съм Меси, аз съм Еркебулан Сейдахмет. Не обичам това прозвище – казахстанския Меси. Аз се възхищавам на Марко Ройс от Борусия Дортмунд. Дори мога да кажа, че много съм се учил от него. Още от дете обичам този футболист”, споделя 19-годишният играч.

Той разкри, че в отбора най-добре се разбира с халфа Богдан Васчук, с който говорят и един език. "Постоянно сме заедно. Но се разбирам прекрасно и с Иван Горанов, с Живко Миланов, с Божинов – общувам чудесно с всички, а те пък много ме подкрепят", откровен е Сейдахмет. Играчът бе засипан с похвали от българския треньор Стойчо Младенов. Вижте какво каза за него бившият наставник на ЦСКА в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички