Левски кани феновете си на уникален юбилей в събота, готви безплатни билети


Левски кани феновете си на уникален юбилей в събота, готви безплатни билети
Снимка: БГНЕС

2261 0

Ръководството на Левски използва официалния си сайт, за да покани привържениците си на предстоящия 60-годишен юбилей от първия двубой на вековния клуб на стадион "Георги Аспарухов", който датира от 10.03.1963 г.

Всички планувани събития ще се проведат непосредствено преди двубоя между Левски и Ботев Враца в събота от 17:30 часа. Срещата ще може да проследите НА ЖИВО със SportLive.bg!

Поканата от Левски към феновете

"Левскари,

На 10 март, петък, се навършват 60 години от първия мач на „Герена“. Съперник на „сините“ на 10.03.1963 година е „Спартак“ (Плевен), а срещата завършва с домакински успех – 4:0. За да отбележим годишнината от официалното откриване на нашия общ дом, каним всички в събота на поредния „син“ празник.

Програмата на събитието в събота - „Герена“ на 60", ще започне още в 10.00 часа, като пред Сектор „А“ ще бъде изградена специална зона с храни и напитки. Очакват ви също така намаления в официалния магазин на клуба, специално изработена за годишнината картичка, възможност за безплатно посещение на музея, а непосредствено преди двубоя с „Ботев“ (Враца) ще се проведе и поредното издание на „Учи с „Левски“, посветено на паметните мачове и велики победи на стадион „Георги Аспарухов“.

На самия мач пък всички деца до 14 години и техните придружители, ще могат да влизат безплатно в специално обособен блок в Сектор „В“.

Очакваме Ви на „Герена“,

Само „Левски", написаха от ръковоството на Левски.

Вижте кога и къде ще бъде продаден Хосе Кордоба!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички