Левски иска разсекретяване на договора с Хубчев, за да се види кой е прав, кой - не


Левски иска разсекретяване на договора с Хубчев, за да се види кой е прав, кой - не
Снимка: Официален сайт на Левски

3596 0

Левски ще се опита да разсекрети уговорката, постигната с бившия им треньор Петър Хубчев, за да излезе наяве истината за нея, съобщава "Мач Телеграф". Тези дни от "Герена" обявиха, че са превели първия транш от дълга към Хубчев, но неговият агент Георги Градев отрече това да е така и обвини клуба в лъжа.

Той атакува "сините" на обичайното си място за изява - във Фейсбук, заявявайки, че от Левски споменават неверни суми и несъществуващи плащания към клиента му. Именно заради тази атака от "синия" клуб ще поискат позволение от агента да се заличи клаузата за конфиденциалност в договора между двете страни и той да бъде разсекретен. Топката е в Хубчев, помощниците му и агента му.

Както е известно, огромният дълг към бившия им треньор - около 800 000 лева, заплашваше Левски с отнемане на лиценза. За щастие, между двете страни бе постигнато споразумение, но Хубчев не направи никаква отстъпка въпреки тежката финансова ситуация на "Герена". Той дори настоя да получи дължимото си с лихвите, след като ФИФА отсъди в негова полза. Феновете също не останаха безучастни и написаха писмо до бившия си треньор - ето какво му казаха. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички