Петър Колев разкри тактиката си за Левски и посочи на какво се надява


Петър Колев разкри тактиката си за Левски и посочи на какво се надява
Снимка: Lap.bg

1545 0

Старши треньорът на Берое Петър Колев говори преди важния и труден двубой срещу Левски от Първа лига. Наставникът разкри и част от тактиката си за сблъсъка, както и на какво се надява. Той стана и поредният, който отбеляза прогреса на "сините" при Станимир Стоилов.

"Очакванията са да е труден мач, битка. Очаквам играчите, които вземат участие в мача да се вложат максимално и да допринесат за доброто представяне на отбора и за доброто завършване на календарната година. Надявам се да продължим с добрите игри като домакин. Важен човек ще ни липсва, но хората, които са влизали в игра са показвали, че играят със самочувствие на наш терен и с импровизация" - започна той пред dsport.

"Важно е да завършим с позитивна игра, да изчистим грешките, които особено допуснахме през първото полувреме на предишния мач срещу Ботев Враца. Важно е да има атмосфера и позитивизъм. Важни са и точките, разбира се, но те понякога не отговарят на това, което се показва на терена. Надявам се най-вече да покажем добра игра.

Най-важното е да покажем агресивно поведение през 90-те минути. Губим на моменти концентрация в защитните действия. Нормално е на хора, които са много разнообразни в атака, но за сметка на това дефанзивните им функции не са много добре изразени. Върху това работим да подобряваме тяхната игра в защита" - продължи Колев.

Той не пропусна да отбележи прогреса на Левски при Мъри за финал: "Левски играе много задружно и организиран при Станимир Стоилов, така семпло, което е и успешно на този етап. Смятам, че и това е правилното, което правят".

Именно Станимир Стоилов мисли да смени позицията на един от ключовите си футболисти в Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички