Адвокатът на Петър Хубчев отрече за плащане от Левски и нападна Наско Сираков


Адвокатът на Петър Хубчев отрече за плащане от Левски и нападна Наско Сираков
Снимка: БГНЕС

1602 0

Адвокатът на Петър Хубчев - Георги Градев, опроверга появилите се по-рано информации, че Левски е изплатил една част от задълженията към бившия си треньор. Градев е категоричен, че посочените плащания са несъществуващи и подчерта, че виновникът да се стигне до така създалата се ситуация е собственикът на Левски Наско Сираков.

Публикуваме съобщението на Градев без редакторска намеса:

"Отново се спекулира с името на Петър Хубчев и се споменават неверни суми и несъществуващи плащания. Решенията на ФИФА по трите казуса с бившите треньори са публични и всеки може да се запознае с тях от сайта на ФИФА. Единствената причина да се стигне до този спор и неизбежния изход е неуважението към договорите от страна на собственика на клуба. Задълженията са натрупани заради лошо управление. Това трябва да е ясно на всички! С блага дума и едно “извинявай”, Левски нямаше да е в това положение. Ако клубът беше приел предложените споразумения през м. януари, сигурно дължимите обезщетения щяха да са в пъти по-малки.

Неспазването на клаузата за поверителност в споразуменията с треньорите от страна на сегашния представител на Левски е умишлено, с цел да се посее омраза спрямо прогонените треньори и да се отклони общественото внимание от единствения виновник за ситуацията — собственикът на клуба. Абсолютна лъжа е, че сме отказали да разговаряме с възпитаника на милиционерската школа в Симеоново. Той просто не ни е търсил!"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Спортът в цифри

Футболните рекорди, които могат да бъдат поставени през 2023 година

2023 година вече започна и обещава да бъде доста интересна. Годината може да бъде и запомняща се за футболисти...

Реклама
Най-четени новини

виж всички