"Левски има много качествен състав, но ние сме фаворит": Звезда на Шкупи анализира Левски


"Левски има много качествен състав, но ние сме фаворит": Звезда на Шкупи анализира Левски
Снимка: БГНЕС

4281 0

Съвсем скоро и останалите български тимове ще започнат участието си в европейските клубни турнири през тази кампания. Сред тях е и Левски, който се изправя срещу Шкупи във втория квалификационен кръг от Лигата на конференциите.

Една от звездите за северномакедонския отбор е Кевин Инасио. Той даде и любопитно интервю, в което говори за "сините". Инасио определи Левски като много добър отбор и призна, че тимът му е наблюдавал последния мач на опонента.

"Ние гледахме предпоследния мач на Левски. Това е един добре оформен състав. Много бърз в атака. Личи, че имат играчи с висок потенциал. Трябва да имаме предвид всичко това и да се противопоставим на ниво срещу тях. Говорим за един много качествен състав.

Очаква се на този мач да има повече фенове. Говори се, че и Левски ще има много свои запалянковци, защото те имат голяма торсида. Това е хубаво, защото ще се получи приятна атмосфера за футбол. В такъв хубав футболен климат се правят големи мачове" - започна той пред "Дарик радио".

В Шкупи вярват: Фаворити сме срещу Левски

Въпреки комплиментите към българския отбор, Кевин Инасио бе запитан кой е фаворит в сблъсъка и посочи за такъв Шкупи. Причината, която подчерта за този отговор, е фактът, че знае как се подготвя неговият тим.

"Аз ще сложа като фаворит нашия отбор, защото знам как работим. Пълен респект към съперника ни, но ние работим много добре всеки ден и се готвим за срещите. Трябва да направим хубав мач, но не само тук, а и като гости в София. Трябва ни позитивен резултат в първата среща, за да имаме добри шансове за реванша.

Имаме известни проблеми с терена, но не смятам, че е нещо сериозно и се надявам състоянието му да се подобри. Не е добре за никой, когато има такива проблеми. Тук също е много горещо в последните дни, но казват, че може и да завали, да разхлади времето и да е по-свежо за мача" - допълни още той.

Междувременно, два дни преди мача Левски се обърна към УЕФА заради алчността на Шкупи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички