Официално: Левски се обърна към УЕФА заради алчността на ФК Шкупи


Официално: Левски се обърна към УЕФА заради алчността на ФК Шкупи
Снимка: Levski.bg

5468 0

Ръководството на Левски обяви с публикация в официалния сайт на клуба, че се е обърнало към представителите на УЕФА и организаторите на мача с ФК Шкупи в Северна Македония заради "шокираща разлика в цените на билетите" за феновете на домакините и тези за "сините" привърженици!

Както е известно, в четвъртък, 27-и юли, тимът на Николай Костов гостува на стадион "Тодор Проески" в Скопие в първи мач от втория предварителен кръг на квалификациите за груповата фаза на турнира Лига на конференциите.

От ФК Шкупи бяха предоставили на 26-кратните шампиони на България 1 600 ваучера за гостуващи запалянковци, които са на цена от 20 евро (40 лева).

Оказва се обаче, че цените на пропуските за феновете на отбора-домакин са далеч по-ниски - 150 и 200 денара, което са равнява на 4.77 лв. и 6.36 лв., съответно!

Именно поради тази причина от Левски са решили да адресират проблема до "организаторите на футболната среща и до представителите на УЕФА", които съблюдават "за спазването на разпоредбите на Европейската централа за турнира".

Ето какво гласи цялата публикация на Левски:

"Левскари,

В официалния сайт на „ФК Шкупи“ е публикувана информация, която показва шокираща разлика в цените на билетите за привържениците на домакините и тези на „Левски“, за мача от 2-ия квалификационен кръг на UEFA Conference League 2023/24 на 27.07.2023 г. на стадион „Тодор Проески“ в Скопие.

В тази връзка, ръководството на „ПФК Левски“ адресира проблема до организаторите на футболната среща и до представителите на УЕФА (УЕФА делегат и УЕФА отговорник по сигурността) съблюдаващи за спазването на разпоредбите на Европейската централа за турнира".

*Четете последните новини около Левски в SPORTLIVE.BG!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички