Легенда на Левски: И равенството ще е добре в мача с Шкупи


Легенда на Левски: И равенството ще е добре в мача с Шкупи
Снимка: Lap.bg

1366 0

Легендата на Левски Стефан Аладжов даде любопитно интервю, в което говори и за предстоящия изключително важен двубой за "сините". Както е известно, те започват участието си в европейските клубни турнири, като в четвъртък (27.07) предстои дуел с Шкупи.

Аладжов вярва, че дори и равенството в предстоящия двубой в Република Северна Македония ще бъде добър резултат за Николай Костов и компания. Той разчита на това, че след това ще има реванш в София, в който "започнатото ще бъде довършено с помощта на публиата".

" Сега предстои много важен двубой с Шкупи. Желая успех на Левски и дано да вземем добър резултат в Скопие. Доколкото съм запознат - "сините" няма да си отлагат срещите в първенството, както направиха други отбори. Ще бъде трудно срещу северномакедонците.

Много е важна срещата там и дано да вземем един добър резултат - Левски да победи. Според мен и равенството там ще е добър резултат. В София след това ще довършим започнатото с помощта и на публиката" - сподели той пред "Мач Телеграф".

Той коментира и раздялата с централния бранител Ноа Сонко Сундберг, като сподели, че явно финансовите средства са много необходими, за да се стигне дотам. Аладжов заключи и че ще се види напред в бъдещето дали е било правилно. Ето колко ще прибере Левски от Лудогорец за Сундберг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички