"Жега" под Аязмото: Фенове на Берое не разрешиха на Петър Колев да води тренировка (ВИДЕО)


"Жега" под Аязмото: Фенове на Берое не разрешиха на Петър Колев да води тренировка (ВИДЕО)
Снимка: Stoyan Hristov / LAP.bg

1353 0

Напрежение в Стара Загора! Феновете на Берое не позволиха на старши треньора Петър Колев да изведе футболистите за първата тренировка за 2022 година.

Привържениците разговаряха с наставника, който не желае да разтрогне договора си с клуба, изказаха недоволството си към него и обявиха, че вече има осигурени пари и до една седмица ще бъде сформирано ново дружество, което ще вземе акциите. 

"Има осигурени пари, трябва да се сформира дружество. До една седмица ще има развитие. До една седмица ще има развитие казуса Берое във финансово отношение. Ще бъдат уточнени всички неща. С всеки един от вас ще бъдат водени разговори за намаляване на заплатите. Новото дружество няма да може да издържа отбора по начина, по който беше досега", обърна се един от феновете към футболистите на Берое.

"Знам, че много от вас са готови веднага да разтрогнат, разчитаме на момчетата, които са от града на останат. Заплатите няма да са по-ниски. Ще имате подкрепата ни. Виждате последните две години какво беше на стадиона. Очакваме от вас мъжко отношение. Берое го е имало и преди вас, ще го има и след нас. Не искаме нищо конкретно сега, но всеки да обмисли добре какви са неговите очаквания и да има готовност да разговаря. Винаги сме излизали от тази ситуация. Разчитаме към всеки един от вас. Решението от тук нататък е ваше. Да знаете, че нещата няма да спрат дотук. До края на седмицата трябва да вземем решение и да отидат на лагер тези, които искат да играят в Берое", каза още запалянкото.

Вижте повече във видеото на колегите от "Дспорт":

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички