"Левски" и Мъри са постигнали договорка?


"Левски" и Мъри са постигнали договорка?

1550 0

Станимир Стои­лов се е разбрал с новото ръковод­ство на "Левски" за връщане на „Гере­на". Принципното съгласие е постиг­нато. Съвсем скоро сините ще обявят Мъри като следващ треньор, без да се уточнява от коя дата ще стане официалното наз­начение, пише „Тема спорт”.

Стоилов има договор за още година в Астана. Новите шефове на сините са постиг­нали съгласие с казахстанските си ко­леги, а и самият Мъри се е разбрал с тях, че може да бъ­де обявен като ге­нерален мениджър на Левски или някак­ва друга длъжност по съвместяване от разстояние. В следващите месеци ще се търси как най-безболезнено за трите страни - Левски-Астана-Стоилов, да стане преминаването на специалиста в Левски и като треньор. Специалистът ще получи сериозна неустойка при уволнение, но трябва той или следващият му клуб да платят на Астана, ако сам ис­ка да напусне.

Кой си тръгва и кой остава от ръководството на "Левски"?

Новият собственик на сините Спас Русев няма да връща в клуба Наско Сираков. Голмайс­тор №1 бе гласен да заеме пре­зидентски пост, но след това босът е бил разубеден и е оста­вил настрана този вариант.

Това означава, че Стоилов ще притежава цялата спорт­но-техническа власт. Станис­лав Ангелов бе един от любимците на Мъри, въпреки че по не­гово време напусна по посока Енерги Котбус. Пелето ще ос­тане на „Герена" вероятно в школата.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички