Левски и Берое излизат в дербито на непобедените


Левски и Берое излизат в дербито на непобедените
Снимка: Официален сайт на Левски

1353 0

Тази вечер Левски приема Берое на "Герена" в мач от 7-ия кръг на Първа лига. Двубоят е с начален час 21:00 часа и се явява битка на непобедените, тъй като до този момент само тези два отбора нямат загуба. 

"Сините" имат 5 победи и 1 равенство, а срещата днес ще е поредно сериозно изпитание за Славиша Стоянович. При него отборът успя да вземе победите в 3 гостувания и сега ще трябва да бранят първото място.  

При Александър Томаш Берое показва стабилни игри и след три победи изостават само на 4 точки от върха. Всеки ще иска да спечели, преди да излезе в кратка почивка заради стартиращия турнир Лига на нациите, в който участва и националният отбор.

За двубоя вече е възстановен централният защитник на Левски - Давид Яблонски, който в последните срещи отсъстваше. Любопитно ще е дали Паулиньо ще се върне и Кабрал ще остане на пейката, или треньорът ще намери място и за двамата на терена.

Завръщането на Камен Хаджиев в сърцето на отбраната до Ерол Алкан за сметка на синия юноша Георги Ангелов ще е единствената промяна в стартовия състав на зарали в сравнение с този, който отнесе с 4:0 Ботев Враца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички