Левски готви още един страхотен трансфер до края на година


Левски готви още един страхотен трансфер до края на година
Снимка: Sportlive.bg

3498 0

Левски е на път да осъществи втория си зимен трансфер. "Сините" са близо до национала на България Деян Лозев от Арда, за когото се твърди от известно време, че имат интерес.

Все още има детайли, които трябва да изяснат двата отбора, за да се направи сделката, информира dsport.bg. Все още няма постигнато разбирателство между клуб - клуб и футболистът с Левски, но е възможно още днес тези малки подробности да бъдат изчистени и Лозев по обяд да мине медицински прегледи.

Ако всичко е наред, то той ще подпише 3-годишен договор със "сините", което е възможно да стане още днес или до утре по обяд. Деян Лозев е на 26 години, като може да играе като десен бранител и дясно крило. "Синият" клуб търси алтернатива на Живко Миланов и допълнителна конкуренция в предни позиции.

През този сезон, поливалентният флангови играч има 1 гол и 5 асистенции в 18 срещи в българското първенство. Лозев се утвърди и като един от най-силните играчи в новака от Кърджали и спомогна много за 7-ото място на Арда. В неделя Левски се подсили с още един национал - Симеон Славчев, а какво заяви той веднага след трансфера - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички