Славчев обясни защо е избрал Левски и заяви: Израснал съм в сектор Б


Славчев обясни защо е избрал Левски и заяви: Израснал съм в сектор Б
Снимка: Официален сайт на Левски

3762 0

Симеон Славчев сподели първите си думи като играч на Левски минути, след като подписа своя договор със "сините". Националът заяви, че е щастлив от преминаването си на "Герена", като сподели, че е израснал в сектор Б и няма търпение да играе със синята фланелка.

"Чувствам се развълнуван. Желанието ми е да съм тук. От малък съм левскар, израснал съм сектор "Б". Вълнението е огромно, радвам се, че съм тук. Не мисля, че е крачка назад, тук се работи професионално. Познавам треньора и хората, които работят в клуба. Важното е, че съм тук. Имах предложения от други отбори, но желаех да дойда тук. Направил съм си равносметка за плюсове и минуси, но все пак съм левскар и една от мечтите ми е да съм на “Герена", заяви Славчев.

"Разтрогването с Карабах повлия. Тук съм защото аз го искам. Искам да почувствам какво е да играеш на “Герена”. Бил съм фен в сектор Б, което също изигра голяма роля. В момента се работи професионално и се гради. Личните ми амбиции не са важни. Важно е, че се полага стабилна почва за бъдещи успехи. Мен просто ме чака много работа. Когато напуснах България, първенството беше на добро ниво. Сега нивото също е добро. Попитайте и останалите чужденци как стоят нещата. Не искам да сравнявам Левски с останалите отбори, в които съм играл", завърши Славчев. А какво заяви спортният директор на Левски - Ивайло Петков, относно селекцията - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички