Най-желаният голаджия със сигурност ще играе в Лудогорец или Левски


Най-желаният голаджия със сигурност ще играе в Лудогорец или Левски
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

2226 0

Бразилските футболисти на Ботев (Пловдив) Жоао Паоло и Филипе Бризола си извадиха визи "D" за престой в България за следващата година. Новината съобщиха от клуба. Това стана в българското консулство в Истанбул. След това двамата футболисти заминаха за родината си. В турския мегаполис те бяха придружени от мениджъра на Ботев Асен Караславов.

Към голмайстора на Ботев Жоао Паоло има интерес от турски и български отбори, но на този етап няма конкретно развитие около негов трансфер. В случай, че не бъде продаден той заедно с Филипе Бризола ще започнат подготовка с Ботев на 9 януари следващата година. Тогава ще стане ясно и как ще се процедира с третия бразилец в "жълто-черния" тим - защитникът Рафаел до Соуза, който заради травма и последвала операция не игра през есенния полусезон.

В Ботев все още няма яснота къде и кога ще се проведе зимния лагер на тима. Очаква се това да се изясни през следващата седмица, когато се събират шефовете на клуба. Те ще обсъдят ситуацията в Ботев, която не е добра с оглед на недостига на средства. Продължават разговорите с бизнесмени, които да помогнат на "канарчетата" в тази тежка ситуация./БТА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички