Левски го продаде за половин милион, а сега струва 4 - звезда се приближава до гранд


Левски го продаде за половин милион, а сега струва 4 - звезда се приближава до гранд
Снимка: Getty Images/Guliver

39011 0

Сериозен професионален възход претърпява един от бившите футболисти на Левски - Стайн Спирингс. 27-годишният полузащитник бе част от "сините" в рамките на по-малко от една календарна година през 2020-а. 

Тогава той записа общо 19 двубоя по време за засегнатия от Ковид пандемията сезон, в които дори се отчете с 4 гола и 2 асистенции. Неговите качества бяха видими и в началото на октомври бе продаден на френския Тулуза, за колкото и акостира в Левски от нидерландския РКК Валвейк, според Transfermarkt - 500 000 евро. 

Сега обаче полузащитникът по всичко личи, че изигра последния си двубой с френския тим след натрупани жълти картони преди края на сезона, който ще му е последен с Тулуза поради изтичащия му договор.

Бъдещето на полузащитника

В родината му все по-сериозно се спекулира, че Спирингс ще се превърне в свободен агент и като такъв ще подсили нидерландския гранд ПСВ Айндховен, който през следващия сезон ще играе в квалификациите на Шампионска лига.

Към Спирингс има много сериозен интерес и от страна на шампиона на Нидерландия Фейенорд, както и от френския Бордо, който е на път да се завърне в Лига 1.

Междувременно Transfermarkt за последно оценява качествата на играча на 2-ри ноември 2022 г., когато се оказва, че струва 4 милиона евро.

Вижте какъв треньорски щаб се заформя в Левски от следващия сезон!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички