Левски е платил сериозна сума за Спиерингс?


Левски е платил сериозна сума за Спиерингс?
Снимка: Оф. сайт на Левски

4302 0

Сериозна за положението си сума е платил Левски за правата на новото си попълнение Стайн Спиерингс, обявиха в Нидерландия. Според fcupdate.nl, става дума за почти половин милион евро или един милион лева. Договорът на халфа с нидерландския Валвайк изтичаше в края на сезона, като това наложи плащането на трансферната сума.

Нидерландецът подписа с българския клуб за 3 години. В предишния си клуб халфът прекара една година, в която записа 41 мача, 14 гола и 11 асистенции. Със свой гол той донесе на Валвайк промоция в Ередивизие в края на миналия сезон. През настоящата кампания Спиерингс има 3 гола и 3 асистенции.

От нидерландския клуб изобщо не останаха доволни от трансфера, тъй като дълго са убеждавали 23-годишния играч да остане. В крайна сметка, те се предадоха пред желанието му да опита ново предизвикателство и го изпратиха положително: "Благодарим ти за всеотдайността, страстта и прекрасните моменти, които преживяхме заедно". Историята на новия футболист на Левски можете да прочетете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички