"Левски" е на шестцифрена сума от лиценз за Европа


"Левски" е на шестцифрена сума от лиценз за Европа
Снимка: Иван Йочев

1673 0

Собственикът на "Левски" Тодор Батков разкри, че "сините" имат нужда от 560 хиляди лева, за да се сдобият с необходимия лиценз за участието в европейските клубни турнири.

Адвокатът беше категоричен, че лицензът за "А" група ще бъде получен, а в същото време коментира и играта на своя тим срещу Славия по време на загубата с 0:1 от "белите" в "Овча купел".

"Не мога да кажа, че съдията не повлия на резултата. Очевидно е голямо притеснението да не би нещо да не застраши оставането на най-стария столичен клуб в ”А” група. Сега отново се разигра познатия сценарии. Наближава дербито и колегата Венци си пусна хайвера – навика го, уплаши го. Всички видяхте за какво става дума”, каза още Батков.

"Цяла Българя видя, че отбора може много повече. Не мога да си обясня – умора, липса на мотивация, закъснели заплати. С изключение на два отбора, всички са със закъснели заплати. За тая игра какви заплати да им плащам", коментира още адвокатът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички