Баждеков пред Sportline.bg: Близо 900 левскари дариха средства


Баждеков пред Sportline.bg: Близо 900 левскари дариха средства
Снимка: Иван Йочев

1519 0

Близо 900 души са направили дарение на Левски и срещу него са станали собственици на акции в клуба. Това разкри пред Sportline.bg изпълнителният директор на клуба Константин Баждеков. Той обясни, че повечето от верните привърженици на отбора са си купили пакети на цена от 100 лева. Другите са на стойност 1000, 10 000, 100 000 и 1 000 000 лева. Константин Баждеков добави, че е доволен от активността, която демонстрират феновете в кампанията.

Концепцията на "сините" за набавяне на финансова помощ най-просто изглежда така – запалянковците (и не само те) могат да се сдобиват с акции от дела на настоящия основен акционер Тодор Батков. Неговите и на кипърската офшорка Diggeraso Limited, за която той твърди, че също е негова, са за общо 29,8 милиона лева. Вместо да ги купуват от него, желаещите правят дарение на клуба. И за всеки лев те получават по една акция.

Дарението се прави лично в офиса на Левски на ул. "Тодорини кукли" 47 всеки работен ден от 10,00 до 15,00 часа или чрез банков превод.

Кампанията стартира в края на февруари със символичен жест по придобиването на акции от страна на семейството на легенда на "сините" Георги Аспарухов-Гунди.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички