"Левски е длъжен да покаже, че е по-добър, очаквам да обърка сметките на ЦСКА"


"Левски е длъжен да покаже, че е по-добър, очаквам да обърка сметките на ЦСКА"
Снимка: БГНЕС

1261 0

Легендата на Левски Стефан Аладжов даде интервю преди голямото дерби на кръга в българската Първа лига. Както е известно, "сините" гостуват на ЦСКА на Националния стадион "Васил Левски" в днешния ден (17.04).

Аладжов призна, че според него Левски ще победи и с това ще обърка сериозно сметките на "армейците", които се борят за титлата. Според него отборът е длъжен да покаже, че е по-добър от опонента, въпреки че класирането не говори за това.

"Очаквам Левски да победи. Няма как да очаквам нещо различно, въпреки разногласията в клуба се надявам "сините" да се поздравят с успех. Мачът между тези два отбора никога не може да се предвиди. Така е било още от мое време и ще продължи да бъде така. Ще видим какво ще стане и какъв ще е резултатът. Дано цялата обстановка не повлияе на момчета и да се хвърлят за победата" - започна той пред "Мач Телеграф".

Аладжов призна, че според него ситуацията извън футболния терен няма да повлияе на футболистите, защото те са качествени, а и защото "имат своите задължения". Той определи успеха за Левски като много важен.

"Победата за Левски в този двубой е много важна. Дали ще успокои обстановката в отбора е друг въпрос, но е важно винаги, когато се изправяш срещу ЦСКА да победиш. Те гонят шампионската титла и ще се хвърлят. Мисля, че Левски ще обърка сметките на "червените" по пътя им към титлата. Стискам палци.

Те са длъжни да докажат, че са по-добрият отбор, независимо от временното класиране. ЦСКА не впечатлява с играта си, но побеждава, което е най-важно" - заяви още Аладжов.

Срещата между двата отбора започва в 17:30 часа. Ще можете да следите дербито от Първа лига ЦСКА - Левски НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички