Черно море с куп проблеми преди сблъсъка с Левски в Първа лига


Черно море с куп проблеми преди сблъсъка с Левски в Първа лига
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2372 0

Отборът на Черно море проведе занимание днес. "Моряците", които взеха участие в срещата за Купата на България в Стара Загора, имаха възстановителна тренировка, а останалите – редовна. В отбора има доста контузени футболисти, които ще пропуснат двубоя с Левски от Първа лига (30.10.)!

Стефан Велев, Георги Георгиев, Иван Дичевски и Родриго Вилела продължават да се възстановяват по специална програма, докато Даниел Димов започна с да тренира индивидуално. Неприятната новина за треньора Илиан Илиев е контузията на Леандро Андраде. Крилото на "моряците" получи разтежение в мача с Берое и също няма да е на разположение на наставника за срещата с Левски.

В тима има още футболисти с болежки, но те ще са на линия за двубоя в събота. Утре Черно море ще тренира следобед, след което ще бъде определена групата за мача. Тя ще бъде попълнена с юноши при необходимост.

Черно море приема Левски в събота, 30 октомври от 19:00 ч. на стадион "Тича" във Варна.

По-рано днес пък Лудогорец отстрани Локомотив Горна Оряховица в 1/8-финален мач за Купата на България - крайният резултат и голмайсторите можете да научите в ТАЗИ връзка!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички