Левски допусна загуба в последната си контрола в Турция


Левски допусна загуба в последната си контрола в Турция
Снимка: Официален сайт на Левски

1467 0

Левски допусна първа загуба в контролите си по време на зимната подготовка. "Сините" загубиха с 1:2 от Олександрия, като по този начин завършиха подготовката си с три победи и едно поражение. На 15 февруари столичани се изправят срещу ЦСКА в първи двубой след подновяването на шампионата.

Попаденията за украинците реализираха Ситало в 33-ата и Задерака в 60-ата мин. За Левски точен бе Станислав Костов в 75-ата мин. "Сините" стартираха с Милан Миятович на вратата, а пред него в защита Живко Миланов, Нуно Рейш, Холмар Ейолфсон и Иван Горанов. В средата на терена бяха Симеон Славчев, Хали Тиам и Франко Мазурек, а по крилата Паулиньо и Станислав Иванов. Атаката поведе Дени Алар.

В 5-ата минута украинците получиха правото да изпълнят пряк свободен удар. Първоначалният изстрел бе в стената, а след това топката попадна отново във футболист на Олександрия, който стреля от дистанция, но Милан Миятович изби. В 21-ата след контратака на украинците последва центрира отдясно на наказателното поле, но Тиам се намеси отлично и изчисти топката. В следващата минута Паулиньо бе фаулиран в наказателното поле, но главният съдия не свири дузпа..

В 33-ата минута Артьом Ситало откри резултата след контраатака, а седем по-късно Дени Алар стреля от дистанция, но Панкив спаси. През втората част в 56-ата минута Дени Алар изпълни хубав свободен удар, но топката мина малко над вратата на Пинкив. След това Станислав Костов замени австриецът на терена, а Стайн Спиерингс влезе на мястото на Станислав Иванов. Мартин Райнов се появи в игра вместо Нуно Рейш.

В 60-ата минута Задерака вкара втори гол за Олександрия след хубав удар с глава. В 67-ата минута Живко Миланов предаде капитанската лента на Иван Горанов и отстъпи мястото си Деян Лозев, а Здравко Димитров замени Паулиньо. Ивайло Найденов се появи в игра за "сините" в 75-ата минута. Веднага след това Нашименто центрира от корнер именно към Найденов, а футболист на украинците игра с ръка в наказателното поле и бе отсъдена дузпа в полза на българския тим. Зад топката застана Станислав Костов, който прати вратаря в другия ъгъл и върна един гол за Левски.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички