Задържаха двама фенове на Левски, опъвали транспаранти в София


Задържаха двама фенове на Левски, опъвали транспаранти в София
Снимка: Официален сайт на Левски

5168 0

Двама фенове на Левски са били задържани след акцията с разпъването на транспаранти в центъра на София във вторник вечер, съобщава "България днес". Както е известно, столицата осъмна с транспаранти на ключови места, в които се изразяваха искания за спазване на законите и яснота около бъдещето на клуба.

Двамата фенове са били задържани за кратко от полицията. Те са разпитани и освободени без да им се повдигат обвинения. Транспарантите им са конфискувани. Задържаните не са част от водещите фракции на "сините", а протестите им са самосиндикални.

Според изданието, в петък фенове на Левски готвят нова акция. Те организират шествие от Народното събрание, по жълтите павета, до "Орлов мост". До момента участие в него са заявили 100 души. При предишната подобна проява се събраха около 50 души. Четете тук подробности за нея. Причина за тези действия на феновете са проблемите на собственика на клуба Васил Божков. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички