Левски договори брата на Божидар Краев


Левски договори брата на Божидар Краев
Снимка: Официален сайт на Левски

2342 0

Отборът на Левски направи пореден входящ трансфер. „Сините“ се подсилиха с нападателя на Хебър Пазарджик Адриан Краев. Футболистът ще бъде представен в понеделник като ново попълнение на 26-кратните шампиони и ще бъде на разположение на треньора Георги Тодоров.

21-годишният Краев е брат на футболиста на Мидтиланд и национал на България Божидар Краев. Нападателят познава отлично Георги Тодоров, след като наставникът вече е работил с него при юношите на Левски. Роденият във Враца футболист има два мача за местния Ботев във Втора лига през сезон 2016/17. През изминалата кампания той игра като опорен полузащитник в тима на Хебър Пазарджик и регистрира 2 гола в 19 мача за тима. През настоящия сезон той играе на позицията зад нападателя в отбора на Николай Митов, като именно там се чувства най-добре.

През настоящата кампания Адриан Краев има 3 гола и 3 асистенции в 5 мача във Втора лига, като реализира хеттрик срещу Янтра в последния кръг от шампионата. Той ще стане поредното ново попълнение на „Георги Аспарухов“, след като през последните дни Левски привлече още Валери Божинов, Стивън Петков и Радослав Цонев. А ето кой играч на „сините“ е желан от Емполи.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички