Левски даде 250 хил. евро за нов играч?


Левски даде 250 хил. евро за нов играч?
Снимка: Официален сайт на Левски

3661 0

Левски е заплатил 250 хил. евро за услугите на Насиру Мохамед. С тази информация излезе шведското издание "Aftonbladet". Ганаецът играе за местния отбор на Хекен, който завърши на 3-то място след отборите на Малмьо и АИК през последния сезон. Тогава футболистът е записал 12 участия, в които се е разписал веднъж.

Въпросните 250 хил. евро могат да нараснат при изпълнението на определени условия. Това сподели спортният директор на Хекен - Сони Карлсон, като допълни също, че сделката не е напълно довършена. Насиру е на 25 години, а позицията му на терена може да бъде сменяна спрямо нуждите на треньора. Все пак, най-често се подвизава в полузащитата, но може да действа както по двете крила, така и на върха на атаката.

До този момент новината не е потвърдена от Левски. Съвсем скоро се очаква да се разбере евентуалният съперник на софиянци за третия квалификационен кръг за Лига Европа,  при положение, че се справят с тежката задача да отстранят гръцкия АЕК Ларнака. Припомняме, че във вътрешното първенство "сините" допуснаха първа сериозна издънка още във втория кръг - вижте подробности в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички