Свидетел на мелето: Феновете на Левски бяха мирни, но личеше, че чакат нещо


Свидетел на мелето: Феновете на Левски бяха мирни, но личеше, че чакат нещо

3957 0

Двубоят между фенове на Левски от една страна и привърженици на Аякс и Краковия от друга, може да е бил уговорен. Това пише словашкото издание "SME", което се позовава на сервитьор, обслужвал "сините" фенове в едно от атакуваните по-късно кафенета в Братислава.

Според него българските запалянковци са обиколили няколко бара през деня, като са пиели предимно вода и безалкохолни напитки, съвсем малко бира. "Те са имали мирно отношение, но е изглеждало, че чакат нещо. Когато пристигна групата от поляци, битката започна", пише медията.

Друго издание - buongiornoslovacchia.sk, разкрива пък точния брой на задържаните фенове след мелето. Арестувани са били 107 души, сред които 51 българи, 41 поляци и 15 холандци.

Говорителят на словашката столица Петер Буба пък обяви, че не са нанесени щети върху общинска собственост, а само върху частна. Предстои баровете и ресторантите, около които се водеше фенският бой, да бъдат обезщетени от градската управа. А какво каза говорителят на НКП на Левски по повод съмненията, че боят е бил уговорен вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички