Левски - ЦСКА на финал при юношите за Купата


Левски - ЦСКА на финал при юношите за Купата
Снимка: Оф. сайт на Левски

1232 0

Юношите на ЦСКА от набор 2004 победиха Ботев (Пловдив) с 3:1 в реванша от полуфиналите за Купата на БФС и с общ резултат 6:2 се класираха за финала. В спор за трофея нашите момчета ще се изправят срещу Левски на 24 април. По-рано днес "сините" разбиха Лудогорец с 4:0 и също намериха място на финала.

На стадион "Българска армия" "армейците" поведоха в резултата в 12-та минута. Йоан Борносузов беше точен от дузпа, отсъдена за нарушение срещу Виктор Атанасов. В 43-та Павел Жабов удвои преднината на тима ни, а пет по-късно гостите върнаха един гол. Борносузов се разписа за втори път в 53-та минута и оформи крайния резултат 3:1.

По този начин тимът, воден от Атанас Борносузов, ще се изправи срещу Левски на финала за Купата на БФС. По пътя към мача за трофея "червените" отстраниха последователно Ботев 57 (София), Средногорец 2016 (Златица), Спартак (Плевен), ДИТ (София) и Ботев (Пловдив).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички