От Левски надъхват феновете преди мача с Берое (ВИДЕО)


От Левски надъхват феновете преди мача с Берое (ВИДЕО)
Снимка: Levski.bg

1179 0

От ръководството на Левски опитват да надъхат феновете на тима преди първия мач на тима от плейофите в Първа лига. "Сините" посрещат Берое на стадион "Георги Аспарухов" в неделя от 17:30 часа. 

Левски публикува видео в своя официален сайт. В него са събрани кадри от последните мачове на тима. "Битката в плейофите започва! Ела на "Герена" и бъди част от "синьото" семейство. Левски има нужда от твоята подкрепа!", зоват от клуба.

От днес, 28.03, в 12:00 часа в предварителна продажба ще бъдат пуснати билетите за предстоящото домакинство на ПФК Левски срещу отбора на Берое от 27-ми кръг на Първа лига. "Обръщаме внимание, че в деня на на мача (01.04.) в 16:00 часа ще се отворят входовете на стадиона, включително подхода към паркинга за Сектор „А“. Призоваваме всички привърженици да дойдат по-рано, за да заемат спокойно местата си на съоръжението. Също така за удобството на всички вас напомняме, че може да се възползвате от закупуването на пропуск онлайн, така че да се избегнат опашките и струпването на хора пред касите в деня на срещата", написаха от "Герена".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички