"Старите пушки" в Левски си спретнаха мач със 7 гола, Наско Сираков асистира на Мъри Стоилов за победата


"Старите пушки" в Левски си спретнаха мач със 7 гола, Наско Сираков асистира на Мъри Стоилов за победата
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1882 0

За любопитен мач между Наско Сираков, Станимир Стоилов и компания разказва "Труд". Той се е провел в края на лагера на Левски на турска земя и е завършил със зрелищното 4:3!

"Сините" ветерани са решили да се върнат към спорта в двубой, който е бил от две полувремена по десет минути. В единия отбор е бил мажоритарният собственик Наско Сираков, треньорът Станимир Стоилов, помощникът му Цанко Цветанов, председателя на УС Даниел Боримиров и Мюмюн Кашмеров, който през 80-те години играеше на "Герена", а след това и за Берое.

От другата страна са били изпълнителният директор Иво Ивков, помощниците на Мъри Тодор Симов и Димитър Телкийски, анализаторът Марин Славчев, както и юношата Димитър Андонов. 

В приятелския мач са паднали седем гола, а най-резултатен е бил Кашмеров с две попадения. Наско Сираков е асистирал на Станимир Стоилов, който е отбелязал победния гол за 4:3 с глава. Изданието завършва материала си с това, че "старите пушки" са обещали да направят разбор на мача на вечеря, която е трябвало да бъде платена от загубилия отбор. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички