Майкъла: Време е и ние като Левски да помогнем на любимия клуб


Майкъла: Време е и ние като Левски да помогнем на любимия клуб

4045 0

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла призова всички фенове на тима в национален и световен мащаб да се включат в даряването на средства за изплащането на клубния дълг към няколко бивши футболисти на "червените". Според него повече от половината сума би могла да се събере, ако половин милион привърженици дарят по 3 лева.

"Сега ще се преброим колко българи наистина обичаме ЦСКА. Ако 500 000 човека дарят по 3 лв., ще се съберат милион и половина. Ето това вече е сериозна помощ за клуба", заяви Илиев пред "България Днес".

Самият той е категоричен, че също ще участва в кампанията, която цели да подпомогне ръководството да плати над 2,5 милиона лева по делата на Юнес Бенжелюн и няколко други бивши играчи, по които беше осъден клубът. Докато не се издължи, ЦСКА няма право да привлича и картотекира футболисти в период на два поредни трансферни прозореца.

"От доста време Левски се издържа от феновете и сега ние също ще трябва да помагаме на любимия си отбор. Моят призив е да се включат колкото се може хора, дори и да участват с по-скромни суми", допълни Майкъла. А ето кой фен засега направи най-емоционалното дарение. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички