"Левски" блокира преговорите за Дуду, играчът не впечатлява с ефективност


"Левски" блокира преговорите за Дуду, играчът не впечатлява с ефективност

811 0

"Левски" е блокирал за ден-два преговорите за привличането на 22-годишния италиански нападател Дуду Мани, информира "Тема Спорт". За него "сините" вече изпратиха официална оферта до елитния Аталанта.

Причината за замразяването на разговорите е, че е изникнала възможност на "Герена" да вземат нападател, който е бил по-напред в списъка на Стойчо Стоев. В момента "Левски" очаква отговор от този играч.

Ако той е отрицателен, столичани отново ще се насочат към Мани.

Роденият в Рим нападател през есента е играл в турския втородивизионен Шанлюрфаспор. Там обаче не е убедил с изявите си - в 5 мача не е успял да се разпише. Затова и треньорът на Аталанта Еди Рея няма намерение да го ползва и търси къде да го продаде или преотстъпи.

Дуди Урсул Танги Джуниър Мани е роден на 29 март 1993 г. Той е от сенегалски произход, но е италиански гражданин. Силният му крак е левият, висок е 176 см.

През сезон 2013/14 Мани е бил под наем в Модена - бележи 5 пъти в 18 срещи в Серия Б. През следващата кампания е в друг втородивизионен тим - Латина, където се разписва 3 пъти в 22 двубоя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички