Левски - Арда по ТВ: Къде да гледаме баража от Първа лига за Европа?


Левски - Арда по ТВ: Къде да гледаме баража от Първа лига за Европа?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

4990 0

Левски посреща Арда на "Герена" в пряк сблъсък, който ще определи последния български представител в третия по сила европейски турнир - Лига на конференциите за предстоящия сезон 2023/24.

"Сините" си осигуриха участие на този бараж, завършвайки на четвъртата позиция в първата шестица от Първа лига с актив от 61 точки. Арда пък достигна до седмата позиция в класирането (1-ва при втората четворка), която дава правото на участие в баража.

Левски се намира в недобра форма със само 2 спечелени мача, 1 равен и 2 загуби в последните си пет срещи. Арда пък завърши кампанията с 1 реми и 4 поредни успеха в Първа лига, които узакониха участието на бараж на момчетата на Александър Тунчев.

През редовния сезон Левски успя да грабне и двете победи в преките мачове. Първо, през есента "сините" се наложиха на "Герена" с 2:0, а след това и в Кърджали с класическия резултат 3:0.

Как да гледаме Левски - Арда?

Първият съдийски сигнал, който ще бъде даден от Радослав Гидженов, ще прозвучи в 19:00 часа. Сблъсъкът ще може да наблюдавате пряко по Diema Sport, но ако няма да имате възможността да му се насладите, то ще може да проследите баража за влизане в Лигата на конференциите Левски - Арда НА ЖИВО в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички