Легенда на "Левски": Тодор няма да се откаже от властта


Легенда на "Левски": Тодор няма да се откаже от властта
Снимка: Иван Йочев

1780 0

Бившият нападател на "Левски" Михаил Вълчев изрази свето мнение по 4 от най-актуалните теми на "Герена" пред "Меридиан мач".

Как видяхте представянето на новия "Левски"?

- Не съм наблюдавал толкова внимателно отбора в мача с Хасково, но следих цялата подготовка. Вижда се стремеж да се играе по-бързо. Играчите да се движат по-бързо, топката да се движи по-бързо, да се играе по-офанзивно с високо изнесена преса. Всичко това е положително и се надявам да продължи в същия дух.

Какво е успял да промени Стойчо Стоев в представянето на отбора?

- Стойчо Стоев е повишил увереността и самочувствието на отбора. Вижда се, че иска да промени много неща, но в голяма част от тях все още не се получава. Например синхрона между цжентралните защитници, доброто препредаване при пресата. Дано обаче тези неща с времето се оправят.

Как видяхте представянето на новите попълнения?

- Много е рано за оценки на новите играчи. От това, което виждам, Нину не е по-добър от другите, с които разполагаме на този пост. Има проблем на вратарския пост, затова е добре, че Йоргачевич дойде, макар в контролите и той да прави доста грешки. В атака е хубаво, че има нов централен нападател в лицето на Лукаш Гикиевич, но е още по-добре, че Домовчийски се събуди и вкарва.

Ще помогне ли кампанията с акции на Тодор Батков?

- Тя е единствено и само за спасение на клуба. Вижда се, че Тодор Батков е закъсал, но се опитва някак си да върже двата края. Не смятам обаче, че той иска да си тръгне от "Герена" или да предаде властта. Не би допуснал никой друг да стане мажоритарен собственик на клуба.

Дано феновете се активизират, но това ще бъде еднократна помощ на клуба. Не съм оптимист, че има някакъв начин феновете да управляват "Левски". Не знам и срещу тези акции какво ще получат на практика. Това е по-скоро символичен жест - да помогнеш на любимия клуб, докато е в беда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички