Легенда на Левски смъмри играчите заради головете в края


Легенда на Левски смъмри играчите заради головете в края
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1861 0

Легендата на Левски - Михаил Вълчев, сподели мнението си за моментната спортно-техническа ситуация на "Герена". Възпитаниците на Николай Костов бяха напът да оформят серия от пет поредни победи в Първа лига, но ремито с Крумовград осуети подобни планове.

Критики след победите

"Сините" обаче спечелиха голяма част от срещите си у нас и в Европа през настоящия сезон с попадения в самия край на двубоите. Това не се харесва на ветерана, който отчита пред "Мач Телеграф", че проблемът не е само "липса на късмет":

"Очаквам срещу Славия Левски да вкара ранен гол, за да може да има нужното спокойствие, да играе по-концентрирано и по-освободено. В момента "белите" не са в много добра форма и мисля, че Левски ще победи. Не трябва да чакаме последните минути.

Едно време са казвали: „Пазете Гунди последните секунди“, а сега трябва да кажем: „Пазете се от Левски в последните минути“. Доста мачове на тима се решиха в последните минути. Много хора го отдават на липса на шанс, карък и т.н., но според мен причината не е само това.

За да отиграеш една ситуация – да вкараш гол, да отнемеш топката, трябва да имаш нужната концентрация. Трябва да имаш бързо мислене как ще се развие ситуацията, трябва да имаш нужните качества за съответния пост и т.н. Ако тези неща се случат в мача със Славия мисля, че Левски ще победи. Трябва да се играе много агресивно и смятам, че отборът ще го направи", обясни Вълчев за предстоящото гостуване на "сините" в "Овча Купел".

Вижте какво се готви от феновете на Левски срещу Николай Костов!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички