Къде е истината? Преговорите за Левски са в застой, няма договорка и с Васил Божков


Къде е истината? Преговорите за Левски са в застой, няма договорка и с Васил Божков
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2378 0

Коренно различна информация за развитието на преговорите за придобиването на собствеността на Левски и близостта до сделката се появи в публичното пространство. Според колегите от „KOTASPORT“ към момента на практика те са в застой.

Информацията на медията гласи, че липсва напредък в преговорите. Според източници на изданието настоящият мажоритарен собственик на Левски Наско Сираков не се е срещал с представители групировката Sport Republic, дъщерна на Юнайтед груп и собственост на сръбския милиардер Драган Шолак, който се лансира като бъдещ нов „бащица“ на „синия“ клуб.

Сочи се още, че сегашният шеф на клуба от „Герена“ не е получавал информация и за напредък при разговорите между кандидат-купувача и Васил Божков по отношение на дълговете на клуба към бизнесмена, който е в ОАЕ. Това означава, че липсва договорка между тях.

Подчертава се, че е възможно да има развитие до края на тази година, но самата сделка вероятно ще бъде финализирана чак през 2023 година. Преди това се появи друга информация, която е в пълен контраст с тази за ситуацията около преговорите за смяната на собствеността на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички