Къде да гледаме двубоя между Левски и Берое в Първа лига


Къде да гледаме двубоя между Левски и Берое в Първа лига
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1483 0

Столичният гранд Левски ще търси изход от кризата срещу тима на Берое в мач от шестия кръг на Първа лига. "Сините" стартираха кампанията с четири поражения, което доведе и до оставката на старши треньора Живко Миланов. В Берое пък настроението е приповдигнато след победата над Ботев Враца и рекорда на Мартин Камбуров.

Нападателят на заралии изравни рекорда на Петър Жеков за най-много голове в елита на България. Тази вечер Камбуров има шанс да стане едноличен лидер по голове, ако се разпише във вратата на Левски. Голмайсторът знае как да бележи на "сините", като има цели 10 отбелязани попадения само на "Герена", където ще се състои и днешният сблъсък.

Предвид формата на Левски Камбуров има реален шанс да вкара за Берое. Това е първият мач за "сините" през новия сезон, в който няма да бъдат водени от Живко Миланов. Все още не е ясно кой ще застане начело на отбора, но се знае, че собственикът Наско Сираков води разговори със Станимир Стоилов за завръщането му в Левски.

Двубоят на стадион "Георги Аспарухов" е с начален час 21.00, като ще бъде излъчен пряко в ефира на Диема Спорт. Срещата Левски - Берое ще можете да проследите и НА ЖИВО в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички