Къде да гледаме Черно море - Левски и ЦСКА - Ботев (Пд) в Първа лига?


Къде да гледаме Черно море - Левски и ЦСКА - Ботев (Пд) в Първа лига?
Снимка: БГНЕС

2468 0

Днес в ранния следобед Черно море посреща Левски в двубой от 22-ия кръг на Първа лига. Мачът във Варна е от 14,15 часа и ще бъде предаван пряко по "Диема спорт". Можете да го следите НА ЖИВО и в SportLive.bg.

В този двубоя, на труден за тях стадион, "сините" ще търсят завръщане към победите, тъй като в последните си 2 мача - срещу Локо (Пд) и ЦСКА, завършиха наравно и дори не отбелязаха гол. "Моряците" пък са вдъхновени, след като в първия пролетен кръг победиха с 2:0 Дунав (Русе) и са непобеждавани в последните си 5 срещи.

Почти веднага след края на мача във Варна ще започне друг интересен двубой - ЦСКА ще посрещне Ботев (Пловдив). Срещата е с начален час 16,30 и ще бъде предавана по същия канал. Можете да следите и нея НА ЖИВО в SportLive.bg.

ЦСКА също е устремен към победата днес, тъй като не само че не вкара в първия си пролетен двубой - дербито с Левски, но не го направи и през цялата си зимна подготовка. На лагерите си в чужбина "червените" нямат нито победа, нито отбелязан гол. "Канарчетата" за последно са побеждавали на "Българска армия" през 1985 година, така че, задачата им днес е доста трудна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички