Крушчич не е притеснен нито от липсата на голове, нито от кадровите проблеми


Крушчич не е притеснен нито от липсата на голове, нито от кадровите проблеми
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1600 0

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич заяви, че не е притеснен нито от кадровите проблеми в защита, нито от липсата на голове, преди домакинството на Ботев (Пловдив) утре. Той заяви, че отборът му е настроен за победа срещу "канарчетата". Крушчич не може да разчита на Петър Занев, който е наказан и на Раул Албентоса, който е контузен. Той обаче е спокоен, защото вярва, че двамата имат достойни заместници в състава.

"Предстои ни още един труден мач срещу отбор като Ботев Пловдив, който заслужава уважение. Съперникът има опитни футболисти и опитен треньор, но ние сме концентрирани върху нашата игра и върху целта, която е да победим утре. Не сме решили още кои ще играят в центъра на защитата. Чорбаджийски е един от варинтите, Пламен Гълъбов също може да играе. Антов е поливалентен - може да играе и в центъра на защитата и като полузащитник", заяви сърбинът на днешната си пресконференция.

"Не сме се запушвали, за да трябва да се отпушваме. Въпрос на време е да започнем да вкарваме голове", заяви още наставникът, като призна, че в хода на подготовката за мача ще обърне внимание на най-добрите играчи на съперника, но по-важното е как ще играят самите те. А какви сериозни бонуси изпуснаха играчите на Крушчич заради равенството с Левски вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички