Квартет се завърна в Левски за радост на Станимир Стоилов


Квартет се завърна в Левски за радост на Станимир Стоилов
Снимка: Lap.bg

3540 0

Станимир Стоилов ще има на разположение почти пълен състав, докато се готви за повторния си дебют начело на Левски. Към основната група футболисти вчера се завърнаха Николай Михайлов, Борислав Цонев, Христос Шелис и Гьоко Зайков, като и 4-мата се очаква да са титуляри през уикенда. 

Както е известно Михайлов и Цонев играха срещу Грузия при 4:1 за България, като Божидар записа 74 минути на терена, докато вратарят изкара пълни 90 минути на терена. В същото време Шелис записа един двубой за Кипър, докато Зайков беше неизползвана резерва в трите мача на Северна Македония. 

Квартетът вече проведе възстановителна тренировка с Левски и от днес ще тренира на пълни обороти. 

Първото изпитание за Станимир Стоилов е сериозно, като "сините" гостуват на Локомотив Пловдив. "Смърфовете" не се намират в най-доброто си състояние, но въпреки това играят много успешно срещу столичния гранд в последните години. Левски няма победа на "Лаута" от май 2015 година насам. 

На разположение на треньора е новото попълнение Хосе Кордоба, като все още се чака официален подпис и от Драган Михайлович. Самият Стоилов вече направи повторен, неофициален дебют - какво видя от Левски Мъри в първите си 90 минути четете тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички