Станимир Стоилов с добра оценка за мача, но има забележки към новите играчи в Левски


Станимир Стоилов с добра оценка за мача, но има забележки към новите играчи в Левски
Снимка: Lap.bg

2839 0

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов остана доволен от успеха на своя тим с 5:2 над Марица Пловдив. Той призна, че отборът има напредък и че се надява още да вдига нивото. Специалистът коментира и двама новоприсъединили се към клуба - Хосе Кордоба и Драган Михайлович, като имаше забележки.

"Резултатът не е определящ. Първите 25-30 минути играхме по начин, по който аз искам да играем. Имаме някакъв напредък. Продължаваме да работим. Имаме организационни и проблеми в играта, които трябва да изчистваме. Надявам се и другите играчи да се върнат от националния отбор в добро състояние, за може да се подготвим за следващи мач на отбора.

Кордоба е в добро функционално състояние, но има неща в играта му, които трябва да изчистим. Той е футболист с много интересни качества, но има и тактически проблеми в играта му. Драган е опитен, но все още не е в добро кондиционно състояние" - започна той.

"Стараха се доста момчетата, виждам зрънца, от които с наша помощ и тяхна отговорност можем да подсигурим бъдещето на Левски. Вече гледах техен мач. Имаме напредък, надявам се да вдигаме нивото все по-високо. Феновете по-добре и от нас знаят, че без тяхната помощ ние не може да съществуваме. Ние постоянно ги призоваваме да помагат на клуба като идват на мачове, купуват си абонаментни карти и билети за мачовете и така да помагат на отбора, който не е в никак розово финансово състояние. Когато зависи от нас треньорите от спортно-технически аспект, ние ще спасим нещата на терена, но ще трябва да видим как ще работи клубът и как ще бъде във финансово състояние" - допълни още Стоилов.

Вижте подробности от разгромния успех за Левски над Марица Пловдив.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички