Христофор Хубчев с първи думи след изгонването му от Левски: Огорчен съм, нямаше аргументи


Христофор Хубчев с първи думи след изгонването му от Левски: Огорчен съм, нямаше аргументи
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

12857 0

Защитникът Христофор Хубчев даде интервю пред "Gerena.bg", в което разкри как се е стигнало да раздялата му с Левски. Бранителят заяви, че е огорчен от случилото се, но е усетил подкрепа от феновете на "сините":

"За да съм максимално откровен, бих казал че си тръгнах огорчен, но единствено и само от решението на ръководството да се разделим по такъв начин. От друга страна съм силно впечатлен от феновете на отбора. В деня, в който стана ясно, че Левски няма да разчита повече на мен, аз получих изключително силна подкрепа от привържениците на "сините". Няколко дни не спираха да ми пишат с окуражителни и благодарствени слова. Това ме кара да мисля, че все пак съм оставил добри впечатления у тях", разкри той и добави:

"Никой не ме потърси, за да ми съобщи решението. Аз разбрах за това решение буквално след съгласието на Станимир Стоилов да се върне на "Герена". Имахме разговор с г-н Стоилов. Но от него лично на мен не ми стана ясно почти нищо. Липсваха ясни аргументи", посочи Хубчев и коментира червения картон, който получи в последния му мач за Левски срещу Берое:

"Не смятам, че съм прегорял в мача с Берое. На всеки футболист може да се случи, когато гори в мача. Никой не е застрахован. Вижте, аз съм левскар и си тръгвам като такъв от стадион "Георги Аспарухов". Това няма как да се промени, въпреки създалата се ситуация. Проявих разбиране и съм наясно с финансовата криза в клуба, така че беше най-логично от моя страна да си тръгна, без да предявявам каквито и да било претенции към Левски".

"Имам няколко оферти, да. Но все още обмислям къде да продължа кариерата си. Защо да не се завърна в Левски? Както вече казах, аз съм левскар и винаги ще остана такъв", каза още бранителят.

"Пожелавам на всички фенове на Левски скоро нашият любим отбор да заеме мястото, което му се полага. Левски да стане шампион и да заиграе отново в европейските клубни турнири. Нека да продължават да подкрепят отбора така, както винаги са го правили досега", призова младокът.

Малко след като Хубчев си събра багажа, на стадион "Георги Аспарухов" пристигна друг защитник!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички