Кръстев: С какво ме спечели Левски? С всичко!


Кръстев: С какво ме спечели Левски? С всичко!
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

2412 0

Халфът на Левски Филип Кръстев разкри с какво го е спечелил клубът, за да остане там още една година, предвид факта, че към него имаше интерес и от други клубове.

"С какво ме спечели Левски? С всичко! Аз съм футболист, който винаги играе с голяма енергия и гори в играта. Обичам клубът, в който съм, да е същият. В Левски е точно така. И за феновете е така. Привържениците са луди по този клуб и цялата тази еуфория в първите пет месеца от престоя ми ме грабна страшно много", каза Кръстев пред "България Днес".

"Любовта и страстта на феновете към отбора са уникални. Да играеш мачове пред такава енергия е невероятно. Да знаеш, че всеки двубой от теб очакват да печелиш и ще те подкрепят докрай", допълни националът. Запитан за еуфорията на феновете след първия спечелен трофей от 13 г. насам, Кръстев заяви:

"Нашата задача е да запазим тази еуфория във феновете и също в нас, футболистите. Осъзнаваме може би какво сме направили, но като че ли не на 100%. Все пак е прекалено пресен споменът. Ако минат няколко години и след време се сещаме за постигнатото, наистина ние променихме историята на клуба с този трофей. Най-хубавото е, че имаме възможността да правим още по-големи неща за Левски и тази еуфория да не ни напуска". Твърди се, че за да остане на "Герена", той е отказал шанса да играе в Шампионска лига. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Хайнц от ЦСКА не е само конте - той има бизнес с облекло

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички