Филип Кръстев е предпочел Левски пред евентуално участие в Шампионска лига?


Филип Кръстев е предпочел Левски пред евентуално участие в Шампионска лига?
Снимка: Levski.bg

1726 0

Преди броени дни бе съобщено официално, че националът на България Филип Кръстев ще остане в Левски и през сезон 2022/23, след като сагата около неговото бъдеще продължи месеци наред!

Както и през пролетта на 2022 година, "сините" ще плащат само част от неговата заплата, а останалата сума ще се покрива от клуба, който държи правата му - Ломел (Белгия). "Тема Спорт" твърди, че 26-кратните шампиони на страната ще поемат 12% от възнаграждението на 20-годишния полузащитник!

Изданието допълва, че Кръстев е предпочел да остане в Левски, отказвайки редица оферти от чужбина - от Белгия, Кипър, Словакия, Полша, Турция, Унгария и Франция.

Твърди се, че най-настоятелни за неговия подпис са били от кипърския Аполон (Лимасол), където играе Илиан Илиев-младши. През сезон 2022/23 тимът ще участва в квалификациите за Шампионска лига и има голям шанс да влезе в груповата фаза на този или някой от другите два турнира на УЕФА (Лига Европа и Лига на конференциите).

Вижте още: Кога ще се играе мачът за Суперкупата на България между Левски и Лудогорец?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички