Филип Кръстев: Не ме интересуват ЦСКА или Левски, аз съм славист от дете


Филип Кръстев: Не ме интересуват ЦСКА или Левски, аз съм славист от дете
Снимка: Оф. сайт на Левски

2216 0

Големият талант на Славия Филип Кръстев, който наскоро осъществи трансфер в английския гранд Манчестър Сити (макар и да не заиграе веднага там), коментира своята кариера, като сподели дали би играл за друг отбор в България.

"Вече съм готов да изляза в чужбина и да се боря за мястото си. Целта ми е да пробия в големия футбол. Много съм щастлив, че бях част от отбора в този паметен сезон за Славия. Оставам тук до Нова година, след което ще заиграя в Ломел. Офертата на Манчестър Сити беше най-добрата. Имаше интерес и от други клубове, но аз без да се замисля грабнах този шанс. Радвам се, че осъществих трансфер.

Благодарен съм на Славия. Родният ми клуб има страхотна политика със залагането на младите, виждате, че се дава шанс на собствените кадри. Занапред ще продължат да се случват подобни трансфери. Славия помага на футболистите да направят крачка напред и да играят голям футбол в Европа. ЦСКА, Левски и другите не ме вълнуват. Славист съм от дете. В България не бих играл за друг отбор" - заяви той пред "Блиц".

Междувременно, ЦСКА официално представи петия си нов играч.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички