Криза в "синята" атака: 48 удара в 4 мача доведоха до... 5 гола


Криза в "синята" атака: 48 удара в 4 мача доведоха до... 5 гола
Снимка: Levski.bg

892 0

Левски има проблеми в атака през настоящия сезон в Първа лига. Това показва анализ на "Мач Телеграф". В последните си 4 мача - срещу ЦСКА, Берое, Ботев (Пд) и Славия, "сините" са отправили общо 48 удара към вратата на съперника, но са вкарали само 5 гола.

Срещу "червените" тимът на Мъри Стоилов отправи 7 удара, от които 5 бяха точни, а 2 се превърнаха в голове. Срещу Берое ударите са били 9, 4 точни, но голът бе само един.

Срещу Ботев ударите бяха двуцифрено число, но голът и там остана един. На "Овча купел" пък имаше цяла канонада в синьо, но Левски вкара само веднъж. Така при средно по 12 удара на двубой успеваемостта на тима е 26%.

Прави впечатление, че докато Билал Бари беше здрав и бе на терена, Левски вкара 2 пъти повече от 2 гола. В изброените 4 мача само един играч успя да се разпише 2 пъти - Илиян Стефанов. Той се разписа при 2:0 над ЦСКА и за 1:0 над Ботев (Пд). А ето кой играл в ЦСКА критикува Левски и ги отписа за титлата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички