Бивш играч на ЦСКА отписа Левски за титлата и заяви: Не са толкова силен отбор, колкото някои го изкарват


Бивш играч на ЦСКА отписа Левски за титлата и заяви: Не са толкова силен отбор, колкото някои го изкарват
Снимка: Levski.bg

3951 0

Бившият футболист на ЦСКА Георги Георгиев даде интервю пред "Тема Спорт", в което коментира спорния момент от мача Левски - Ботев, когато изравнително попадение на "канарчетата" бе отменено с ВАР заради нарушение срещу Цунами.

Гецата изрази мнение, че падането на бразилеца "си е негов проблем", тъй като "нямаше никакво изблъскване на нападателя спрямо защитника":

"Левски победи Ботев на "Герена" в мач, който гостите не заслужаваха да загубят. Естествено, най-коментираното нещо от този двубой е ситуацията, при която гол на пловдивчани бе отменен. Според мен нямаше никакво нарушение на Елвис Ману срещу Цунами. Нещо повече, в чужбина такъв фал никога няма да бъде отсъден, само у нас се дава подобно нарушение, в това съм категоричен. Нямаше никакво изблъскване на нападателя спрямо защитника, а чисто и просто гардиране на топката - това е прочитът на това положение. Необяснимо е защо се стигна чак до преглеждане с ВАР. Има нещо сбъркано у нас - ВАР, MAP, нещо не е както трябва. Ама бил паднал Цунами?! Та това си е негов проблем", категоричен бе 59-годишният Георгиев.

Бившият халф на ЦСКА допълни, че Левски "все още не е толкова силен отбор, колкото се опитват някои да го изкарват": "Не бива обаче да забравяме, че Левски все още не е толкова силен отбор, колкото се опитват някои да го изкарват. Няма как за три месеца "сините" да станат толкова големи, въпреки че на някого му се иска да е така. Само преди два месеца те си биха главите в тревата заради отпадането от някакви малтийци", припомни той и за финал каза, че тимът на Станимир Стоилов няма големи шансове за титлата от Първа лига, а бразилците Уелтън и Роналдо могат да станат още по-слаби, "ако скоро застудее":

"На какво може да се надява Левски в първенството? Според мен е реално да се бори за Лигата на конференциите. За шампионската титла на "сините" ще им е доста трудно, защото не са толкова постоянни. Това важи и за бразилците им в нападение Уелтън и Роналдо, които са на настроения. А ако скоро застудее, може да станат още по-слаби".

*По-късно днес (12 октомври) Левски гостува на Славия в отложен мач от 3-ия кръг. В медийното пространство се появиха информации, че скаути от 3 държави ще следят изкъсо изявите на футболисти от двата отбора (прочетете подробности в линка).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички