Няма руснаци, няма проблем! В последния момент Левски уговори шампион за контрола


Няма руснаци, няма проблем! В последния момент Левски уговори шампион за контрола
Снимка: Levski.bg

3215 0

Носителят на Купата на България Левски успя да уговори приятелска среща за вторник, 17 януари. Както е известно, тогава "сините" трябваше да се изправят срещу Краснодар, но руснаците се отказаха.

Една приятелска среща по-малко потенциално би могла да бъде проблем по време на подготовката, но Станимир Стоилов и компания си го решиха. По-малко от два дни преди въпросния мач - Левски си уговори контрола с шампиона на Кувейт.

Ал Кувейт и българският тим ще се изправят във вторник от 15:00 часа българско време. Мачът ще се играе на базата на "сините" - JA Sport & Shooting Center. Към момента Ал Кувейт е лидер в първенството си. Ето какво написаха от Левски за мача (без редакторска намеса):

"Левски“ ще се изправи срещу шампиона на Кувейт „Ал Кувейт“ във втората си контрола по време на подготвителния си лагер в Дубай, ОАЕ. Двубоят e насрочен за 17 януари от 15:00 часа българско време и ще се играе на базата на „сините“ - „„JA Sport & Shooting Center““.

„Ал Кувейт“ е лидер във временното класиране на първенството на Кувейт с 4 точки преднина пред втория в класирането – „Ал Араби“. Шампион на страната 17 пъти, победител в турнира за Купата на Емирството 15 пъти и петкратен носител на Суперкупата на страната. Трикратен победител в турнира за Купата на азиатската футболна конфедерация" - гласи съобщението на официалния сайт.

Преди часове пък фенове на Левски се проявиха с нова атака срещу контролите с руски отбори (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички